Finn pärlan på den begagnade bilmarknaden

Sommaren står för dörren. Letar du efter den rätta bilen som dessutom passar din ekonomi?

Ett gott råd är att se dig om efter en begagnad bil. Fördelarna med att köpa begagnat är flera. Den stora värdesänkningen en ny bil genomgår så fort den körs ut från bilhandlaren är redan gjord. En bil tappar i regel mellan 25 och 30 procent i värde under det första året, mellan 12 och 15 procent det andra året, och runt 10 procent tredje året.

Sannolikheten är dessutom rätt stor att den förra ägaren redan fixat extrautrustning som dragkrok samt bra vinterdäck. Kanske har även bra högtalare eller något annat som gör det där lilla extra monterats in. Om bilen vårdas och sköts om, lär värdesänkningen inte bli så stor om den säljs igen.

Det är klokt och tryggt att köpa bil hos en bilhandlare. Då gäller konsumentköplagen som ger dig en stor möjlighet att få rätt om du upptäcker fel på bilen som inte noterats i varudeklarationen. Om bilen bara har några år på nacken är det troligt att garantier som medföljde när bilen köptes ny fortfarande gäller. Fördelen med en bilhandlare är även att bilen är varudeklarerad och för det mesta har du möjlighet att lämna din gamla bil i inbyte.

Se till att göra en trygg bilaffär! Du hittar begagnade bilar här och de hjälper dig med köpet från början till slut. Allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Här erbjuds ett stort utbud av begagnade bilar i alla prisklasser. Det finns även möjlighet till privatleasing, försäkring samt finansiering.

Det är mycket att tänka på vid ett bilköp. Modell, prisklass och så vidare. Att köpa en begagnad bil är ett smart val – både för plånboken och miljön. Gör ditt bilköp smidigare och ta hjälp av en proffsig bilhandlare. Allt för att ditt köp ska bli så tryggt och bra som möjligt!